Suomalainen Venäjä-blogi

Sylvester Stallonen taidenäyttely Venäläisessä museossa. Whaaat?!

Sylvester Stallone. Mies joka antoi Rambolle kasvot ja lihakset. Mies, joka edusti kaikille lapsuuttaan ja teini-ikäänsä 80-luvulla eläneille pojille testosteronia, tosimiestä, armotonta taistelijaa ja hardcore-jätkää, onkin pohjimmiltaan taiteilijasielu.

Kun luin, että Sylvester Stallonen taidenäyttely avataan Pietarin Venäläisessä museossa, tuossa venäläisen klassisen ja modernin taiteen pyhäkössä ja temppelissä, piti silmiä hieraiseman kolmesti. Mutta tottahan se on. Kyllä! Sly Stallone on abstraktin ekspressionismin hengessä tunteitaan purkava taidemaalari!

Stallone on harrastanut öljyvärimaalausta jo noin neljännesvuosisadan. Hänen työnsä ovat värikkäitä, näyttäviä, abstrakteja ja karuja – brutaalejakin kuvia. Stallone maalaa omien sanojensa mukaan taulujaan autotallissaan, silloin kun elämä ottaa päähän tai kun ei ole muutakaan tekemistä.

Pietarin Venäläisen taiteen museon Stallone-näyttely avataan tulevana sunnuntaina ja on nähtävillä tammikuun 12. päivään saakka.

Kuvat: Afisha.ru ja sylvesterstallone.com

Sylvester Stallonen taidenäyttely Venäläisessä museossa. Whaaat?! Sylvester Stallonen taidenäyttely Venäläisessä museossa. Whaaat?! Sylvester Stallonen taidenäyttely Venäläisessä museossa. Whaaat?! Sylvester Stallonen taidenäyttely Venäläisessä museossa. Whaaat?!

 

 

Kommentit

kommenttia

Asiasanat: ,

Kommentoi kirjoitusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back to top