Madonna konsertoi Pietarissa 09.08.2012

, , 1 Comment

Tämän artikkelin tarjosi Mahorkka-blogille matkatoimisto Aikamatkojen mainio väki!

Madonna on jälleen uudella maailmankiertueella juhlistaakseen hänen uuden albuminsa MDNA:n ilmestymistä. Tähden viimeisin maailmankiertue keräsi yli 4 000 000 katsojaa 85 eri paikassa. Nykyinen kiertue kestää 7 kuukautta ja listalla on 90 eri paikkaa. Venäjällä hän aikoo pysähtyä elokuun aikana kahdesti: Moskovassa ja Pietarissa.

Pietarissa Madonna tulee valloittamaan useita tuhansia katsojia vetävän SKK-Peterburgskij-hallin. Täällä yleisö pääsee todistamaan omin silmin totisesti massiivista ja ennalta-arvaamatonta show’ta! Konsertissa tullaan kuulemaan kaikkien tuntemat hitit ja tietysti myös kappaleita uudelta MDNA-albumilta, sisältäen ”Gimme All Your Luvin”-singlen, jonka musiikkivideo on herättänyt paljon väittelyä musiikkikriitikoiden ja Madonnan fanien kesken.

Kiertueen Pietarin konsertti on määrä järjestää 9. elokuuta 2012, klo 20.00, SKK-Peterburgskij-hallissa (pr. Jurija Gagarina, d. 8, lähin metroasema ”Park Popedy”). Lippuja on mahdollista hankkia etukäteen internetistä mistä tahansa päin Venäjää tai maailmaa tai tilata niitä matkatoimistojen kautta. Lippujen hinnat alkavat n. 100 eurosta ylöspäin.

 

Yksi kommentti

  1. Anonymous

    12/08/2012, 01:48 am

    MADONNA WELCOME TO THE FINLAND AGAIN !!!!!!! MOUST FAN BE IN VEITING YOU IN HELSINKI. HOTEL KÄMP IS FAVORITE PLACE . YOU NOT BE IN THERE ONLY BJÖRK. DO YOU KNOW THAT HUMAN ?

    Vastaa

Jätä kommentti

(*) Pakollinen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista